Merken

AHAVA

Active deadsea minerals

dode zee

merken

AHAVA

Generaties lang bezoeken mensen die hun huid willen doen herleven de mystieke wateren van de Dode Zee. Baden in het krachtige, mineraalrijke water van dit unieke zoute meer zorgt voor een gevoel van hernieuwde energie en vitaliteit. Het effect lijkt bij mystiek, maar de verjongende, revitaliserende en balancerende effecten van de natuurlijke ingrediënten die in overvloed in de regio voorkomen zijn klinisch bewezen.

Het is dat gevoel van persoonlijke wedergeboorte en huidvernieuwing die onze voortdurende inspanningen om jou het beste in door de natuur geïnspireerde huidverzorging te bezorgen blijft aandrijven. We hebben dit gevoel dan ook vastgelegd in een zin die de belofte van AHAVA weergeeft: “My skin reborn”.

 

Het meest innovatieve ingrediënt is Osmoter, een uniek geconcentreerd extract van mineralen uit het water van de Dode Zee. Deze heeft de kracht om het vochtgehalte van de huid op peil te houden en de huid opnieuw op te laden.

Osmoter is aanwezig in àlle AHAVA producten voor gelaat en lichaam.


Nee Make Up Milano

merken

Nee Make Up Milano

The story of............

 

Nee Make Up Milano, het gekende make-up merk, is het icoon van elegantie en schoonheid voor elke vrouw. Het oog voor details, een kleurmatching om u tegen te zeggen, de zachte textuur en de benadering van de verleiding, zijn hetgene waar het bij Nee Make Up Milano om draait.

 

Het merk is 15 jaar geleden ontstaan in Lissone, vlakbij Milaan. Een professionele make-up lijn, gebruikt voor én door de belangrijkste en bekendste make-up artiesten. Door de kwaliteit werden de topprodukten al snel naar de beauty en cosmetica wereld geëxploiteerd, zowel op de nationale
als internationale markt. Het gamma van Nee Make Up Milano is nu één vd leiders voor make up artiesten en voor vrouwen die hun schoonheid koesteren.

 

De grote ervaring genoten, op cosmetica vlak, de zorg in het gebruik van grondstoffen en de gesofistikeerde wetenschap van het laboratorium proces, leiden tot de creatie van hoge kwaliteit make-up produkten die allergie vrij zijn. Nee Make Up Milano is een echte trendsetter met beautylooks van een professionele standaard......


Omdat de schoonheid van elke vrouw onze missie is!